Ring oss gjerne +47 21 61 17 10|info@lime.tech
Events2020-04-22T13:46:40+00:00

Det er her det skjer!

Hva vil du gjøre?

Tips & triks i Lime CRM

Når? 19. mai kl. 10.00-10.30  I Lime CRM ligger det mye nyttig informasjon som er essensielt for at dere kan være effektive i hverdagen. Dersom du er nysgjerrig på hvordan du kan få mest mulig ut av ditt Lime CRM er dette webinaret noe for deg.  

Mandagsmøtet

Når? 7. mai kl. 10.00-10.30  Noe av det viktigste i det daglige salgsarbeidet er å ha kontroll på salgsprosessen. Ofte samles man for å gå over sin og firmaets pipeline under mandagsmøte, og i dette webinaret gir vi våre beste tips..

Mail og kalender addOn for Outlook

Innspillingen av webseminare; Mail og kalender add-on for Outlook" I webseminaret "Mail og kalender add-on for Outlook" får du svar på blant annet dette; Hvordan jobber man egentlig mest effektivt med vår nye MS Outlook AddOn og Lime CRM? Velkommen! 

Lime Engage

Når? 29/4 kl. 10.00-10.30  Du kommer til å lære deg: Hvordan man ved hjelp av gamification motiverer medarbeidere når man ikke møtes på kontoret, Skape samhold når an arbeider vekke fra hverandre..

Håndtering av henvendelser i Lime CRM

Innspillingen av webseminare; Hvordan henvendelser kan håndteres i Lime CRM er temaet for dette webinaret. Mange opplever et økt trykk i antall henvendelser for tiden, og har behov for et sted å organisere og håndtere disse...

Salgsstyring og adferdsendring

Når? 8 mai kl. 9.00-11.00 Jobber du i Lime CRM og ønsker å ta neste steg for å utvikle dine ferdigheter innen salgsstyring og salgscoaching, så er dette kurset for deg! 

Lime – Superuser

Når? 5. mai kl 9.00-16.30  Hva kommer du til å lære:  Du kommer til å lære deg:  Utvalg og visninger i Lime CRM, Programmets oppbygning, Utsendelser & kampanjer, Masseoppdateringer 

Lime – admin

Når? 6. mai kl 9.00-16.30  Hva kommer du til å lære:  Grunnleggende om LISA, Hvordan koble sammen objekter, Legge til/ ta bort felter..

Vår nettside bruker informasjonskapsler hovedsaklig for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Ok